Hilding Anders är den ledande sängtillverkaren i Europa och Asien och har sitt huvudkontor i Malmö. Företaget grundades 1939 och finns idag i 19 länder med närmare 9000 anställda. Hilding Anders Sweden är idag Sveriges största sängtillverkare och verksamheten bedrivs i Rydaholm och Lysekil med ca 200 anställda och en omsättning på drygt 850 MSEK. Det har gjorts stora investeringar under de senaste åren för att skapa en av Europas modernaste sängtillverkare. Läs gärna mer på http://www.hildinganders.com

 


Kvalitetschef

Ledning – Utveckling – Ständiga förbättringar

Vi söker dig som vill vara med att fortsätta utveckla Sveriges största sängtillverkare med några av marknadens starkaste varumärken i portföljen, som Hilding och Ekens.

Vår produktionsanläggning i Rydaholm har under de senaste åren genomgått stora förändringar, både vad gäller ökad kapacitet och ökad automatisering. Vi ska fortsätta att utvecklas på alla plan och kvalitetsarbetet är en hörnsten i det arbetet.

Som kvalitetschef leder du arbetet med att utveckla företagets kvalitetsarbete, du sätter mål, följer upp och korrigerar vilket involverar samtliga avdelningar i företaget. Allt med kundens bästa i fokus. Kvalitets avdelningen består av dig själv och 2 medarbetare.

Ett prioriterat område är att på ett strukturerat sätt stärka det förebyggande systematiska förbättringsarbetet. För det behövs bl.a. ett mer omfattande verksamhetssystem, där ett projekt för närvarande drivs på koncernnivå där man som kvalitetschef deltar. Arbetet måste till ett mer proaktivt, strukturerat arbete för att säkra de processer som verksamheten har. Detta gäller dels det interna arbetet inom utveckling, produktion och logistik dels det externa arbetet med exempelvis leverantörsbedömningar.

Vi vill att du har en utbildning på högskolenivå alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Du ska ha ett par års erfarenhet av kvalitetsarbete i producerande verksamhet alternativt i en konsultroll. Du får gärna ha arbetat med systematiskt förbättringsarbete. Har du erfarenhet av att bygga upp ett verksamhetssystem så är det meriterande.

Du rapporterar direkt till Platschef för Hilding Anders i Rydaholm men har även rapportering på koncernnivå till Kvalitetsdirektören. Då det förekommer en del internationella kontakter förutsätts att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Dina kunskaper och erfarenheter är naturligtvis viktiga, men vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du kan kombinera ett starkt kvalitetsintresse med ett närvarande och kommunikativt ledarskap så du kan bidra till Hilding Anders fortsatta utveckling.


Välkommen till ett företag med en mycket spännande framtid.

Intresserad?
Har du frågor är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 070-519 58 50. Eftersom vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, gärna redan idag! Din ansökan som behandlas konfidentiellt sänder du via länken nedan.

Välkommen!