AB Uppvidingehus är ett helägt kommunalt bostadsföretag som erbjuder attraktiva bostäder och lokaler i vackra och trygga miljöer.

Uppvidingehus har ca 830 bostäder samt garage och lokaler fördelade på orterna Alstermo, Lenhovda, Norrhult/Klavreström, Åseda och Älghult. Företaget erbjuder hyresrätter i traditionellt flerfamiljshus, radhus med egen uteplats samt servicelägenheter. Var man än bor, gör Uppvidingehus sitt bästa för att alla hyresgäster ska trivas.

Uppvidingehus har 46 medarbetare och har som mål att se till att hålla en hög servicenivå och att alltid ha tid för hyresgästerna, både på kontoret och ute på våra områden.

Den uthyrningsbara ytan är ca 60 000 kvm som förvaltas av egen personal. Dessutom förvaltar Uppvidingehus ca 65 000 kvm åt Uppvidinge kommun, främst lokaler till de kommunala verksamheterna inom skola och omsorg. För mer information se: http://www.uppvidingehus.se

AB Uppvidingehus söker nu

Fastighetschef

 


Fastighetschef

Ledning – Utveckling

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470-70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Uppvidingehus genomför en organisationsförändring och förstärker verksamheten med en engagerad och god ledare som tillsammans med medarbetarna vill vidareutveckla verksamheten.

Uppvidingehus har en stark ekonomi och god soliditet och arbetar både med att utveckla underhållet i befintligt bestånd och med nybyggnation. Omställningen till ett fossilfritt samhälle och energieffektivisering är dessutom viktiga teman för företaget.

Uppvidingehus deltar i Sveriges Allmännyttas treåriga digitaliseringsinitiativ samt klimatinitiativ. Det sistnämnda innebär att man förbundit sig att bli fossilfria och att minska energianvändningen med 30% fram till 2030.

Som fastighetschef får du ansvar för fastighetsutveckling/underhåll, fastighetsskötsel/drift samt fastighetsteknik med totalt ett 20-tal medarbetare. Utöver ledarskapet för avdelningen är viktiga fokusområden energieffektivisering, underhåll och nybyggnation samt ett utvecklat samarbete med Uppvidinge kommuns förvaltningar. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Du bör ha utbildning inom bygg gärna på högskolenivå och god erfarenhet/kunskap från ledning inom bostadsbranschen eller från fastighetsförvaltning. Vi förutsätter att du är en kommunikativ, engagerad och bra ledare.

För rätt person erbjuder vi ett engagerande arbete i en verksamhet som är en viktig del av samhällsbygget i Uppvidinge kommun.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta en första kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom via telefon 0470-70 56 30.

Välkommen med din intresseanmälan. Du sänder den via länken nedan.
Välkommen!
Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.