Vår kund är en internationell koncern inom Automotive med verksamhet i ett tiotal länder World Wide. Koncernen har en stark tillväxt och i Sverige finns över 1000 medarbetare på olika orter i södra delen av landet. Koncernen söker nu, med placering i norra Småland:

 


ICT Manager Sweden

IT - Stöd och utveckling

If you are English speaking Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Du blir ansvarig för att leverera ett komplett IT-stöd till och i nära samarbete med enheterna i Sverige. Till din hjälp har du en handfull medarbetare i Sverige och internationellt finns också resurser att tillgå. Du blir också en viktig del av koncernens globala ICT-nätverk och deltar aktivt i globala initiativ och projekt.

Du bör ha en relevant utbildning på högskolenivå och några års erfarenhet inom ICT. Det är viktigt att du har en bred kompetens inkluderande infrastruktur, nätverk. Active Directory och Office. Vi värdesätter om du har god erfarenhet och kunskap av affärssystem, gärna SAP.

Har du frågor är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom via telefon 0470-70 56 30.

Välkommen med din intresseanmälan som hanteras konfidentiellt, även gentemot uppdragsgivaren. Du sänder den via länken nedan.


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.