Hilding Anders är den ledande sängtillverkaren i Europa och Asien och har sitt huvudkontor i Malmö. Företaget grundades 1939 och finns idag i 19 länder med närmare 9000 anställda. Hilding Anders Sweden är idag Sveriges största sängtillverkare och verksamheten bedrivs i Rydaholm och Lysekil med ca 200 anställda och en omsättning på drygt 850 MSEK. Det har gjorts stora investeringar under de senaste åren för att skapa en av Europas modernaste sängtillverkare. Läs gärna mer på http://www.hildinganders.com

 


Tekniker / Technician

Investeringar - Automation - Utveckling

If you are English speaking, please contact Håkan Cöster, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Vi söker dig som vill vara med att fortsätta utveckla Sveriges största sängtillverkare med några av marknadens starkaste varumärken i portföljen, som Hilding och Ekens.

Som Tekniker kommer du ingå i en grupp som arbetar nära produktionen med nya investeringar, ökad automationsgrad samt utveckla organisationen beträffande olika tekniska lösningar. Hilding Anders har genomgått stora förändringar under de senaste åren med installationer av olika typer av robotceller och elektroniska styrsystem allt för att bli en ännu effektivare leverantör.

Du förväntas ta ansvar för att våra olika stationer har en hög utnyttjandegrad och att effektiviteten når de uppsatta målen. Du förväntas också delta i arbetet med nya investeringar och utbildning av operativ personal. Genom en stark närvaro och ett brett kunnande höja kunskapsnivån i företaget. Då vi är en platt organisation och en informell kultur kan arbetsuppgifterna variera en del och det är en fördel om du kan bidra inom olika teknikområden.

Vi tror att Du har någon form av teknikutbildning med inriktning mot elteknik och automation. Har du kunskaper om PLC programmering är det ett plus. Vi ser gärna att du arbetat ett par år antingen i producerande verksamhet eller i en konsultroll. Du kommer ingå i ett underhållsteam på tre personer och rapportera direkt till Produktionschefen. Hilding Anders är en stor internationell koncern med goda framtida karriärmöjligheter för den som är intresserad.

Dina kunskaper och erfarenheter är naturligtvis viktiga, men vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du kan kombinera ett starkt tekniskt intresse med ett högt engagemang och ansvarstagande inställning. Då vi står inför stora förändringar inom automationsområdet är ditt intresse för utvecklingsfrågor inom området mycket viktigt.

Välkommen till ett företag med en mycket spännande framtid.

Intresserad?

Har du frågor är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 0470-70 56 30. Eftersom vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, gärna redan idag! Din ansökan som behandlas konfidentiellt sänder du via länken nedan.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.