Outnorth och norska Fjellsport utgör tillsammans med moderbolaget Outnordic nordens största e-handelsbolag inom outdoorsegmentet. Tillsammans omsätter man över 1 miljard SEK och fortsätter att växa.

Egmont Publishing som är huvudägare, äger några av Nordens största och snabbast växande e-handelsverksamheter inom bland annat outdoor, kök och matlagning, barn och baby och skönhet. Egmonts portfölj innefattar totalt sju nordiska e-handelsföretag som under 2018 realiserade en betydande tillväxt och med en samlad omsättning på 3,3 miljarder SEK. För mer information se: http://www.outnorth.se eller http://www.egmontpublishing.se

Outnorth som har huvudkontor och lager i Växjö söker nu en drivande och engagerad

 


COO

If you are English speaking Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Outnorth fortsätter att växa och söker nu en affärsinriktad och drivande COO som vill vara med och leda företagets fortsatta expansion.

Du får ansvaret för att utforma, och tillsammans med dina medarbetare genomföra Outnorths strategi för logistikprocesserna och åstadkomma minskade ledtider, effektiva flöden och kostnadsbesparingar.

Utöver den dagliga ledningen av logistikfunktionen inklusive prognosarbete och uppföljning av nyckeltal blir en viktig uppgift att leda Outnorths investeringar i nya lagerytor och automation av logistikprocesserna.

Vi tror du har en utbildning på högskolenivå och senior erfarenhet av logistikarbete/Supply Chain. Outnorth arbetar ständigt med att utveckla organisation, processer och företagets samlade kompetens. Det är därför viktigt att du är en god ledare med förmågan att arbeta både operativt och strategiskt. Har du erfarenhet av Onlineverksamhet är detta en fördel, men inget absolut krav. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Outnorth har långsiktiga och engagerade ägare i Egmont och vi erbjuder dig en nyckelroll i ett av nordens ledande och snabbast växande e-handelsföretag inom outdoorsegmentet. Din insats blir av stor betydelse för Outnorths fortsatta framgång.

Har du frågor är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom via telefon 0470-70 56 30.

Välkommen med din intresseanmälan som hanteras konfidentiellt, inledningsvis även gentemot uppdragsgivaren. Du sänder den via länken nedan.Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.