Teknisk chef - Technical Manager

Ledning - Utveckling

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470-70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig.

Chefen för Tekniska kontoret är en nyckelperson i arbetet med att forma den framtida organisationen. I din roll som chef ska du driva en verksamhet som har kommunens bästa för ögonen. Du ska arbeta med att utveckla målstyrning, projektledning och uppföljning av verksamheten. Till din hjälp har du idag sex enhetschefer. Ansvarsområdet innefattar fastighetsförvaltning, gata, park, kost, städ, fritid, bad- och träningscenter, bygg och miljö samt tillhandahållande av lokaler till kommunens verksamheter och ansvar för fastighetsbeståndet.

Du rapporterar till kommunchefen, samarbetar med kommunledningen och nära den politiska organisationen. Du har verksamhets-, budget-, arbetsmiljö- och personalansvar. Din närmaste chef är kommunchefen och förvaltningen har två nämnder, Teknik och fritid samt Bygg och miljö. Som chef ingår du i koncernledningsgruppen och förväntas bidra i generella frågor som rör kommunen.

Du bör vara en god ledare och chef med relevant teknisk bakgrund med god förmåga att skapa förtroendeingivande och goda relationer med omgivningen. Vi ser gärna att du har utbildning på högskolenivå. Erfarenhet från arbete inom kommunal verksamhet eller kommunala bolag är meriterande och du bör ha erfarenhet av arbetsmiljö-, ekonomi- och budgetansvar. Du är engagerad och strategisk samt bidrar med idéer till kommunkoncernens vidareutveckling.

Arbetet ställer krav på kommunikativ förmåga vilket förutsätter goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Vill du vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet i Emmaboda sedan länge. För rätt person finns stora möjligheter till personlig och professionell utveckling!

Har du frågor kring tjänsten så ta gärna en första kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 0470-70 56 30. Välkommen med din intresseanmälan. Du sänder den via länken nedan.

Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.