Ari, med traditioner från 1918, och Vislanda Sågverksmaskiner från 1964 är från och med 1 januari 2002 ett företag, AriVislanda AB, med verksamhet i Vislanda och i Örnsköldsvik.
AriVislanda arbetar i en innovativ anda och med en genuin strävan efter ständig förbättring av produkterna för att kunna bidra till att ökad lönsamhet för företagets kunder.

AriVislanda ingår i ARA Technology Group, en enhet inom Storskogen med bas i Stockholm.
AriVislanda kan, tillsammans med övriga leverantörer i gruppen, erbjuda ett komplett produktprogram, från timmersortering till leveransklara virkespaket.

Sågverksleverantörerna inom ARA Technology Group är förutom AriVislanda även Renholmen, Almab och nyligen förvärvade Milltech.

För mer information se: http://www.arivislanda.com

 


VD / CEO

Affärer - Teknik - Expansion

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470-70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Till AriVislanda söker vi nu en VD.

AriVislanda har ett av Skandinaviens bredaste produktprogram för sågverksmaskiner. Företaget säljer, utvecklar, tillverkar och projektleder nyckelfärdiga systemlösningar för sönderdelning med tillhörande eftermarknadsprodukter och service. Företagets lösningar finns på export i 18 länder.

AriVislanda har huvudkontor samt tillverkning i Vislanda. Säljkontor finns i Vansbro och Halmstad och i Örnsköldsvik finns servicetekniker placerade. I Finland, Storbritannien, Ryssland, Baltikum, Chile och Australien finns AriVislanda representerat via agenter. AriVislanda har totalt ca 30 anställda.

Genom hög tekniknivå och genom kvalitativt bra utförda installationer hos kunderna har AriVislanda idag ett mycket starkt varumärke. Ägarna har en tydlig tillväxtstrategi för verksamheten och vi söker nu en drivande och affärsinriktad VD som ska leda AriVislandas fortsatta expansion.

Några viktiga fokusområden framöver blir:

Att i nära samarbete med ägarna och företagets ledning vidareutveckla affärsplanen med tydligt satta mål och driva arbetet med att genomföra affärsplanen.

Ledning av ett aktivt marknadsförings- och säljarbete är förstås prioriterat, men även att driva arbetet med att utveckla AriVislandas organisation, processer och samlade kompetens (inklusive rekrytering av nya medarbetare) i takt med företagets tillväxt.

Vi tror att ny VD bör ha en god grundläggande utbildning, helst inom teknik eller ekonomi på högskolenivå. Erfarenhet från ledning inom affärsdrivande verksamhet, gärna inom maskinbyggnad/projekt är värdefullt. Det är också viktigt med goda ekonomikunskaper och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Är du en trygg och engagerande ledare? Då kan vi erbjuda dig ett ledande arbete i ett företag med en stark marknadsställning där din insats blir av stor betydelse för den fortsatta tillväxten!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom via telefon 0470-70 56 30.

Välkommen med din ansökan. Du sänder den via länken nedan.


Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.