Hilding Anders är den ledande sängtillverkaren i Europa och Asien och har sitt huvudkontor i Malmö. Företaget grundades 1939 och finns idag i 19 länder med närmare 9000 anställda. Hilding Anders Sweden är idag Sveriges största sängtillverkare och verksamheten bedrivs i Rydaholm och Lysekil med ca 200 anställda och en omsättning på drygt 850 MSEK. Det har gjorts stora investeringar under de senaste åren för att skapa en av Europas modernaste sängtillverkare. Läs gärna mer på http://www.hildinganders.com

 


Logistikchef

If you are English speaking, please contact Håkan Cöster, phone +46 470 70 56 30 for further information.

Vi söker dig som vill vara med att fortsätta utveckla Sveriges största sängtillverkare med några av marknadens starkaste varumärken i portföljen, som Hilding och Ekens.

Vår nya Logistikchef ska leda arbetet med att utveckla företagets logistik och leveransförmåga ytterligare. Vi ska arbeta för att bli en ännu bättre kundorienterad leverantör.

Som Logistikchef förväntas du ta ett helhetsgrepp över företagets interna logistik, lagerverksamhet, transporter till kund mm, alltifrån övergripande strategiarbete till taktiskt utförande på daglig basis som gör att de uppsatta målen nås. Genom ett entusiasmerande ledarskap förväntas du stötta och coacha dina medarbetare i deras dagliga verksamhet.

Vi tror att Du har någon form av teknikutbildning på högskolenivå med inriktning mot logistik. Du ska ha flera års erfarenhet av logistikarbete, i en ledande befattning med eget budgetansvar. Då vi står inför en alltmer digitaliserad värld är det också viktigt att du har intresse för dessa framtidsfrågor. Har du erfarenhet från handel, antingen fysisk handel eller e-handel är det meriterande.

Du kommer att ansvara för en avdelning med ca 25 medarbetare som arbetar med transportplanering, lagerhantering, leveranser och kundkontakter. Du rapporterar direkt till Platschef för Hilding Anders i Rydaholm. Då det förekommer en del internationella kontakter förutsätts att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Dina kunskaper och erfarenheter är naturligtvis viktiga, men vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du kan kombinera ett starkt logistikintresse med ett engagerat och nära ledarskap. Då vi står inför stora förändringar inom logistikområdet är ditt intresse för utvecklingsfrågor inom området mycket viktigt.

Välkommen till ett företag med en mycket spännande framtid.

Intresserad?
Har du frågor är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 0470-70 56 30. Eftersom vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, gärna redan idag! Din ansökan som behandlas konfidentiellt sänder du via länken nedan.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.