Invacare Corporation (NYSE: IVC), med huvudkontor i Ohio, USA är världsledande inom tillverkning och distribution av hjälpmedel för förflyttning och hjälpmedel för hemvård, institutioner och sjukhem och sjukhus som främjar patienters rehabilitering och möjliggör en aktiv livsstil. Koncernen har 5000 anställda och marknadsför sina produkter i mer än 80 länder världen över.
För mer information se http://www.invacare.com

Till Invacare Rea AB söker vi nu

 


Supply Chain Manager

If you are English speaking Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Tyngdpunkten i arbetet kommer att vara att tillsammans med dina ca 40 medarbetare och i nära samarbete med övriga organisationen utveckla hela försörjningskedjan för att säkerställa kostnadseffektivitet, leveransprecision och kvalitet.

Vi söker dig som har god erfarenhet från ledning och utveckling av Supply Chain. Du bör ha god kunskap inom lean production, inköp och logistik.

Vi tror att du har en utbildningsbakgrund på högskolenivå och är en god och engagerad ledare. Det är också viktigt att du har förståelse för helheten i en internationellt verksam koncern och kan kombinera strategiskt tänkande med ett operativt intresse.

För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling i en internationellt ledande koncern.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom via telefon 0470-70 56 30.

Välkommen med din intresseanmälan som hanteras konfidentiellt, inledningsvis även gentemot uppdragsgivaren. Du sänder den via länken nedan.


Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. Har sista ansökningsdag passerat och du är intresserad av tjänsten, vänligen kontakta oss.