Ballingslöv AB är en av de största aktörerna i Skandinavien inom köks-, badrums- och förvaringslösningar. Av Ballingslövs totala försäljning härrör huvuddelen från den svenska marknaden. Varumärket Ballingslöv har en stark position och är känt för sin höga kvalitet och finish, sin goda design och för att erbjuda ett av marknadens mest flexibla sortiment.

God marknadstäckning nås genom försäljning via mer än 200 återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark. Försäljningen till konsumentmarknaden sker framför allt via partners inom byggmaterialhandeln samt profilerade fristående köksbutiker. Därutöver sker försäljning direkt till hustillverkare och projektmarknaden.

På den norska marknaden säljs produkterna under varumärket Drømmekjøkkenet. Drømmekjøkkenet har en stark position på den norska marknaden med exklusivt varumärke och ett brett sortiment.

Försäljningen sker främst via köksbutiker.
Ballingslöv AB har huvudkontor och produktion i Ballingslöv, strax utanför Hässleholm. http://www.ballingslov.se

 


CFO

Controlling - Ledning - Expansion

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470-70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Ballingslöv expanderar starkt och söker nu en engagerad och drivande CFO som vill leda och fortsätta att utveckla företagets totala ekonomiarbete.

Din uppgift blir att leda och utveckla ekonomiavdelningens arbete. Detta innebär bl.a. daglig ledning och att utveckla arbetsmetoder och processer samt att säkerställa att personalens samlade kompetens motsvarar verksamhetens krav på kort och lång sikt.

CFO förväntas dessutom vara en aktiv och drivande del av företagsledningen när det gäller den fortsatta utvecklingen av Ballingslöv med fokus på lönsamhet och nöjd kund. CFO ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. En viktig del av ditt arbete är rapportering till och samarbete med koncernens ekonomifunktion och ledning.

Vi tror du har en utbildning inom ekonomi på högskolenivå och flerårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom näringslivet, gärna från producerande industri. Det är också viktigt att du har goda ledaregenskaper och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Du blir en viktig resurs i företagsledningens arbete för att utveckla Ballingslöv för framtiden. Vi förväntar oss att du är kommunikativ och förmår att kombinera ödmjukhet med högt engagemang och resultatinriktning.

Vi erbjuder ett ledande arbete i ett framgångsrikt, växande och lönsamt företag. Din insats blir av stor betydelse för verksamhetens fortsatta tillväxt och framgång!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom via telefon 0470-70 56 30.

Välkommen med din intresseanmälan som hanteras konfidentiellt, inledningsvis även gentemot uppdragsgivaren. Du sänder den via länken nedan.

Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.