Kährs Group är en Europaledande tillverkare och distributör av premiumgolv med starka varumärken som Kährs och Upofloor i produktportföljen. Kährs innovationer har format branschen genom historien och företaget arbetar målmedvetet med att förse privata, kommersiella och offentliga rum med miljömässigt anpassade golvlösningar med lång livslängd. Kährs Group levererar produkter till mer än 70 länder och är marknadsledande inom trägolv i Sverige, Finland och Ryssland, samt har en stark position även på andra viktiga marknader som Norge, Storbritannien och Tyskland. Bolaget har cirka 1 700 anställda och en årlig omsättning på över 3 miljarder SEK.

För mer information se: http://www.kahrsgroup.com eller http://www.kahrs.se

 


Platschef / Site Manager

Ledning - Utveckling - Produktion

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish and English in speech and writing.

Du får ansvar för Kährs Groups verksamhet i Nybro inkluderande sågverken i Nybro och Blomstermåla med totalt ca 700 medarbetare där huvuduppgiften blir att vidareutveckla verksamheten i enlighet med koncernens strategi och affärsplan.

Tyngdpunkten i arbetet kommer att vara att tillsammans med dina medarbetare utveckla vår produktion där viktiga KPI: er är Säkerhet, Produktionskostnad- och volym, Reklamationer och Leveransprecision. Gott ledarskap och engagemang är viktiga ingredienser för att säkerställa en utvecklingsinriktad organisation med motiverade medarbetare som växer i sina respektive yrkesroller. Vårt påbörjade arbete med ständiga förbättringar enligt LEAN-principer ska fortsätta att utvecklas.

Vi söker dig som har god erfarenhet från ledning och utveckling av modern produktion, inklusive god kunskap inom olika LEAN-tekniker. Vi tror att du har en utbildningsbakgrund på högskolenivå och är en god och engagerad ledare. Det är också viktigt att du har förståelse för helheten i ett företag och kan kombinera strategiskt tänkande med ett operativt intresse. Du rapporterar till koncernens COO och ingår i ledningsgruppen för Operations.

Vi erbjuder en tjänst i en framgångsrik koncern med starka varumärken där din insats blir en viktig del av Kährs Groups fortsatta framgång. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Har du frågor så ta gärna en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 0470-70 56 30. Eftersom vi arbetar med löpande urval så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan sänder du via länken nedan.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.