För uppdragsgivare i Mälardalen söker vi

 


Sales Director

Ledning - Försäljning - Expansion

If you are English speaking, please contact Håkan Cöster, phone +46 470 70 56 30 for further information.

Vi söker dig som vill leda arbetet med att fortsätta att utveckla vår uppdragsgivares verksamhet, som omsätter ca 400 MSEK. Vi ser gärna att du kombinerar din ledarerfarenhet med intresse för att göra nya affärer. Då kan du vara den vi söker!

Som Sales Director är du övergripande ansvarig för företagets alla säljaktiviteter och har fullt resultatansvar. För att lyckas behöver du vara väl förtrogen med försäljning via ÅF/distributörer och gärna ha flera års erfarenhet av teknisk B2B försäljning, främst inom byggmaterialområdet. Ditt fokus kommer att, tillsammans med säljorganisationen, ligga på att utveckla affären med dels befintliga kunder och dels med att finna nya kunder. Målet är att växa på den svenska marknaden dels i etablerade produktområden men framförallt inom nya produktområden som ska öka i betydelse. Det är viktigt att du har god affärsförståelse och också fokuserar på att företaget har en fortsatt god lönsamhet.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi alternativt teknik. Du ska ha flera års erfarenhet som chef i en ledande säljbefattning med eget ekonomiskt ansvar. För att lyckas i rollen söker vi dig som trivs i ledarrollen och har förmågan att på ett engagerat sätt utveckla dina medarbetare. Du har god social kompetens och en kommunikativ förmåga. Då det förekommer frekventa internationella kontakter behöver du ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Placeringsort Mälardalen.

Har du frågor är du välkommen att ta en första kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co. Du når honom via tfn 0470-70 56 30. Din intresseanmälan, som behandlas konfidentiellt, inledningsvis även gentemot vår uppdragsgivare, sänder du snarast då urval sker löpande.

Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.