Plannja, med huvudkontor i Järnforsen, är ett av Europas ledande varumärken inom förädlade tunnplåtsprodukter för bygghandel, plåtslageri och småhusindustrin. Från produktionsanläggningarna i Järnforsen och Landsbro levereras produktsystem som bidrar till ett estetiskt, enkelt och ekonomiskt byggande. Plannja är en garant för funktion i alla led och ett hållbart byggande. Plannja är en del av Ruukki Construction och har ca 260 anställda och omsätter ca 100 miljoner euro. Ruukki Construction tillhör SSAB, en ledande tillverkare av svenskt kvalitetsstål.

För mer information se: http://www.plannja.se

 


IT - Chef / Area IT - Manager

Ledning - Utveckling - Skandinavien

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Nuvarande IT-chef kommer att övergå till annan verksamhet under våren och vi söker nu en affärsinriktad och drivande efterträdare.

IT-funktionen ansvarar för att IT-stödet till Plannjas och Ruukki Constructions verksamhet i Skandinavien fungerar och utvecklas på ett sätt som stödjer affärerna optimalt. Totalt finns 5 medarbetare inom funktionen och man samarbetar nära med motsvarande funktioner inom SSAB och Ruukki Construction.

Du bör ha en utbildningsbakgrund inom IT-området på högskolenivå och några års erfarenhet av ledning/projektledning. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, god kommunikativ förmåga och värdesätter att arbeta i en internationell och komplex miljö. Då vi arbetar i en internationell verksamhet krävs god förmåga att kommunicera på engelska och svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett självständigt och utmanande arbete i ett internationellt ledande företag. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling!

Har du frågor så ta gärna en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 0470-70 56 30. Eftersom vi arbetar med löpande urval så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan sänder du via länken nedan.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.