För uppdragsgivare i sydöstra Sverige söker vi

 


VD / CEO

Strategi - Utveckling - Försäljning

If you are English speaking, please contact Håkan Cöster, phone +46 470 70 56 30 for further information.

Vi söker dig som vill leda arbetet med att fortsätta att utveckla vår uppdragsgivares verksamhet, som omsätter ca 100 MSEK och har 50 medarbetare. Vi ser gärna att du kombinerar din ledarerfarenhet med intresse för att göra nya affärer. Då kan du vara den vi söker!

Som VD är du ansvarig för att företaget fortsätter att växa både på den svenska marknaden men även bland internationella kunder. För att lyckas behöver du vara väl förtrogen med industriell försäljning och ha flera års erfarenhet av teknisk B2B försäljning. Ditt fokus kommer att, tillsammans med säljorganisationen, ligga på att utveckla affären med dels befintliga kunder och dels med att finna nya kunder. Det är viktigt att du har god affärsförståelse och också fokuserar på att företaget har en fortsatt god lönsamhet.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi alternativt teknik. Du ska ha flera års erfarenhet som chef i en ledande befattning med eget ekonomiskt ansvar.

För att lyckas i rollen söker vi dig som trivs i ledarrollen och har förmågan att på ett engagerat sätt utveckla dina medarbetare. Du har god social kompetens och en kommunikativ förmåga. Då det förekommer en del internationella kontakter behöver du ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Placeringsort sydöstra Sverige.

Har du frågor är du välkommen att ta en första kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co. Du når honom via tfn 0470-70 56 30. Din intresseanmälan, som behandlas konfidentiellt, inledningsvis även gentemot vår uppdragsgivare, sänder du snarast då urval sker löpande.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.