Be-Ge koncernen består av moderbolaget Be-Ge Företagen AB, fastighetsbolaget Be-Ge Fastigheter AB samt tre affärsområden, Be-Ge Seating Division, Be-Ge Component Division samt Be-Ge Vehicle Division. Koncernen, som är familjeägd, har verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien i totalt 14 bolag. Verksamheten är lönsam och välkonsoliderad och omsatte verksamhetsåret 2017/2018 drygt 1000 MSEK.

Be-Ge Industri AB ingår i affärsområdet Be-Ge Seating Division (BSD) som består av sex bolag med en total omsättning om drygt 400 MSEK och närmare 200 anställda.
Be-Ge Industri AB omsätter drygt 280 MSEK och bedriver verksamheten i två friliggande produktionsenheter i Oskarshamn och utvecklar, tillverkar och marknadsför fjädrande och fasta förar- och passagerarstolar samt tillbehör till samtliga stolar. För OEM-kunder utvecklas också kundunika produkter.
För mer information se: http://www.be-ge.se.

 


General Manager

Ledning - Affärer - Expansion


If you are English speaking please contact Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish and English in speech and writing.

Affärsområdet Be-Ge Seating Division, där Be-Ge Industri ingår, har utvecklats starkt under senare år. VD för Be-Ge Industri är även chef för Be-Ge Seating Division.

Man bedömer att det finns en stor potential i affärsområdet för fortsatt utveckling av nuvarande och nya affärer och för att frigöra kapacitet för VD att driva utvecklingen av Be-Ge Seating Division har man beslutat att förstärka organisationen med en General Manager för Be-Ge Industri.

Som General Manager får du fullt resultatansvar för Be-Ge Industri innefattande personalansvar och ansvar för produktutveckling, marknad/försäljning och Supply Chain inkluderande produktion.

Vi söker dig som är affärsinriktad, drivande och en god ledare. Du bör ha en god grundläggande utbildning och erfarenhet från ledning av affärdrivande verksamhet, gärna inkluderande egna produkter och produktion. Internationell erfarenhet är en fördel och tjänsten förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du rapporterar direkt till VD.

Vi erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i en framgångsrik och växande företagsgrupp. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling!

Eventuella frågor besvaras av Mats Högström tfn 0470-70 56 30 vid Högström & Co Management AB.

Din ansökan, som behandlas konfidentiellt även gentemot uppdragsgivaren sänder du snarast via länken nedan.

Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.