fischer GmbH är ett tyskt världsledande företag inom infästnings teknologi. fischergruppen har en total omsättning på 800 MEURO och 5000 medarbetare. Med en distribution som är spridd i mer än 100 länder och med 47 dotterbolag i 35 olika länder. Det finns produktionsanläggningar i Sydamerika, Kina och Europa. Vi är sedan många år etablerade på den svenska marknaden och en väl ansedd leverantör. Läs mer på http://www.fischersverige.se

 


Country Manager

Strategi - Utveckling - Försäljning

If you are English speaking, please contact Håkan Cöster, phone +46 40 635 41 00 for further information.

Vi söker dig som vill leda arbetet med att fortsätta utveckla vår verksamhet på den svenska marknaden. Vi ser gärna att du kan kombinera ditt försäljningsdriv och analytiska förmåga med intresse för att göra nya affärer. Då kan du vara den vi söker!

Som Country Manager är du ansvarig för att företaget kan fortsätta att växa på den svenska marknaden. Våra kunder finns framförallt inom svensk byggmaterialhandel, där vi tillsammans med dem bearbetar användare av våra kvalitetsprodukter. Vi är en organisation på 5 personer som arbetar på den svenska marknaden.

För att lyckas får du gärna vara förtrogen med byggmaterialhandeln och ha goda upparbetade kundrelationer. Det är viktigt att du har förmåga att både arbeta på strategisk och operativ nivå. Dvs att göra grundliga analyser, utveckla lösningar i dialog med kunden, vidta åtgärder för att driva försäljning etc. Du förväntas också ha ansvar för ett antal centrala kunder.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi alternativt någon form av marknadsutbildning ex IHM. Du ska ha flera års erfarenhet av försäljning i en ledande befattning med eget budgetansvar. Du har intresse av att fortsätta utveckla en verksamhet och har en entreprenörssjäl i dig. Detta är kanske nästa steg i din karriär?

För att lyckas i rollen söker vi dig som är nyfiken, som har ett starkt personligt driv och viljan att utvecklas. Du har god social kompetens och en kommunikativ förmåga.

Du rapporterar till fischers nordiska chef och ingår i det nordiska ledningsteamet. Placeringsort Stockholm.

Har du frågor är du välkommen att ta en första kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co som vi samarbetar med i denna rekrytering. Du når honom via tfn 040-635 41 00. Din intresseanmälan, som behandlas konfidentiellt, inledningsvis även gentemot vår uppdragsgivare, sänder du snarast då urval sker löpande.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.