Vår kund, som är en del av en internationellt ledande och börsnoterad koncern, söker nu en drivande och engagerande ledare till en verksamhet belägen i Småland.

 


VD / CEO

Produktion – Utveckling – Supply Chain

If you are English speaking Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Du får fullt ansvar för enheten med idag strax över 100 medarbetare. Tyngdpunkten i arbetet kommer att vara att tillsammans med dina medarbetare utveckla hela försörjningskedjan inklusive produktion för att säkerställa kostnadseffektivitet, leveransprecision och kvalitet.

Vi söker dig som har god erfarenhet från ledning och utveckling av Supply Chain, inklusive produktion. Du bör ha god kunskap inom lean production, inköp och logistik.

Vi tror att du har en utbildningsbakgrund på högskolenivå och är en god och engagerad ledare. Det är också viktigt att du har förståelse för helheten i en koncern och kan kombinera strategiskt tänkande med ett operativt intresse.

Din insats blir en viktig del av vår kunds fortsatta framgång. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling i en internationellt verksam koncern.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom via telefon 0470-70 56 30.

Välkommen med din intresseanmälan som hanteras konfidentiellt, inledningsvis även gentemot uppdragsgivaren. Du sänder den via länken nedan.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. Har sista ansökningsdag passerat och du är intresserad av tjänsten, vänligen kontakta oss.