Abetong AB är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongbaserade produkter. Vi har cirka 550 anställda och omsätter drygt 1,4 miljarder kronor per år. Abetong ingår i den internationella byggmaterialkoncernen HeidelbergCement som har 52 500 medarbetare i 40 länder. För mer information se: http://www.abetong.se.

 


Affärer – Byggteknik – Rådgivning

Abetong söker nu en Byggprojektsäljare till Region Skåne med placering i Dalby.

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires both fluent Swedish and English in speech and writing.

Betong fortsätter att vara det vanligaste stommaterialet i flerbostadshus och prefabricerade betongelement är en viktig länk i ett utvecklat industriellt byggande. Abetong är inne i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt och söker nu till Marknadsområde Hus, region Skåne en drivande och engagerad byggprojektsäljare.

Marknadsområde Hus arbetar främst med betongstommar till flerbostadshus och industri och din viktigaste uppgift blir att bevaka marknaden och aktivt bearbeta nuvarande och blivande kunder.

Försäljningen av Abetongs betongstommar är helt projektorienterad. Du kommer att arbeta nära byggherrar och byggentreprenörer i tidiga projektskeden, hanterar förfrågningar, identifiera kundens behov och ge råd om effektiva stomlösningar.

Som säljare har du ett nära samarbete med Abetongs konstruktörer och projektledare i samband med projektuppstarter och andra kundrelaterade aktiviteter. Tjänsten är placerad i Dalby och du rapporterar till divisionschefen för Abetong Hus, Syd.

Du bör ha en relevant ingenjörsutbildning, med fördel byggteknisk inriktning. Har du skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt är detta också intressant för oss. Det är viktigt att du har erfarenhet från byggsektorn eller angränsande bransch där du fått god förståelse för komplex projektförsäljning och byggtekniska frågeställningar.

Vi förväntar oss att du är affärsinriktad och resultatinriktad med en god förmåga att skapa och fördjupa förtroendefulla relationer. Abetong är ett branschledande och framgångsrikt företag som är en del av den internationella byggmaterialkoncernen HeidelbergCement.

För rätt person finns därför stora möjligheter till professionell och personlig utveckling!

Har du frågor så ta gärna en första konfidentiell kontakt med Mats Högström, tfn 0470-70 56 30, vid Högström & Co.

Din ansökan sänder du så snart som möjligt via länken nedan. Urval sker löpande.

Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. Har sista ansökningsdag passerat och du är intresserad av tjänsten, vänligen kontakta oss.