För uppdragsgivare söker vi

 


Country Manager

Strategi - Utveckling - Försäljning

If you are English speaking, please contact Håkan Cöster, phone +46 470 70 56 30 for further information.

Vi söker dig som vill leda arbetet med att bygga upp vår uppdragsgivares verksamhet på den svenska marknaden. Vi ser gärna att du kombinerar din försäljningserfarenhet och analytiska förmåga med intresse för att göra nya affärer. Då kan du vara den vi söker!

Som Country Manager är du ansvarig för att företaget kan etablera sig på den svenska marknaden som är ny för dem. Du kommer få stöd från moderbolaget vad gäller teknisk kompetens och produktkunskap. Målgrupp för försäljningen är svensk dagligvaruhandel samt restaurang & storhushåll.

För att lyckas behöver du vara väl förtrogen med dagligvaruhandeln och ha goda upparbetade kundrelationer. Det är viktigt att du kan göra grundliga analyser, utveckla produktlösningar i dialog med kunden, vidta åtgärder för att driva försäljning etc. Tjänsten innebär ett regelbundet resande till olika kunder.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi alternativt någon form av marknadsutbildning ex IHM. Du ska ha minst 5 års erfarenhet som Key Account Manager. Detta är kanske nästa steg i din karriär? Du har intresse av att bygga upp något från grunden och har en entreprenörssjäl i dig.

För att lyckas i rollen söker vi dig som är nyfiken, som har ett starkt personligt driv och viljan att utvecklas. Du har god social kompetens och en kommunikativ förmåga.

Placeringsort kan diskuteras.

Har du frågor är du välkommen att ta en första kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co. Du når honom via tfn 0470-70 56 30. Din intresseanmälan, som behandlas konfidentiellt, inledningsvis även gentemot vår uppdragsgivare, sänder du snarast då urval sker löpande.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.