Regionteatern Blekinge & Kronoberg är från början två hopslagna länsteatrar. Tillsammans utgör de ett kulturellt nav i södra Sverige, med särskilt fokus på scenkonst för barn och unga. Under 2017 och 2018 har Regionteatern arbetat fram en ny riktning för verksamheten och har i och med det utökat dels dansverksamheten och dels föreställningar och evenemang på de egna scenerna.

Varje år möter Regionteatern en publik på ungefär 45 000 människor. 70% av föreställningarna går på turné och spelas i skolor, på bygdegårdar och på andra typer av scener, främst i Kronoberg och Blekinge. 30% av föreställningarna spelas på de egna scenerna i Växjö och Karlshamn.

Regionteatern Blekinge & Kronoberg är en inspirerande och angelägen mötesplats i vårt samhälle. Man arbetar för att ge fler medborgare, oavsett bakgrund, rätt till att uppleva det konstnärliga uttrycket i ett professionellt sammanhang. Ett särskilt fokus finns på att barn och unga ska få möjlighet att ta del av scenkonst och själva uttrycka sig konstnärligt.

Regionteatern Blekinge & Kronoberg ägs av Region Kronoberg till 49%, Landstinget Blekinge till 29% och Växjö kommun till 22%. För mer information se: http://www.regionteatern.se.


 


Försäljningschef / Sales Manager

Försäljning - Marknad - Ledning

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires both fluent Swedish and English in speech and writing.

Vill du ha ett av Småland/Blekinges mest intressanta jobb inom Marknad/Sälj?
Regionteatern Blekinge & Kronoberg söker nu en driven försäljningschef med marknadsansvar!

Din huvuduppgift blir att ansvara för och utveckla teaterns försäljningsstrategier och säljrutiner och att utveckla ett mer proaktivt externt kommunikationsarbete. Detta innefattar även att kontinuerligt stärka verksamhetens nya varumärke som lanserades i augusti 2018.

Du får ansvaret för vår säljavdelning med marknadsansvar innefattande personalansvar och budgetansvar. Eftersom vi är en liten och effektiv organisation kommer du att få arbeta både operativt och strategiskt med uppgifter från rent säljarbete till övergripande marknadsarbete inkluderande framtagning av marknadsplaner och handlingsplaner.

Du ingår i Regionteaterns ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Vi tror du har en relevant utbildning inom marknadsföring/försäljning och några års erfarenhet av att leda strategiskt marknadsförings/kommunikationsarbete.

Det är också viktigt att du är resultatorienterad och har förmågan att skapa arbetsglädje och entusiasm hos dina medarbetare. Har du erfarenhet av arbete inom kulturområdet, scenkonstområdet eller publicistisk verksamhet är det en stor fördel, men inget absolut krav.

Regionteatern Blekinge & Kronobergs övergripande mål är att fylla sina salonger med en bred publik genom att aktivt nå nya målgrupper och samtidigt behålla den trogna publiken. Du kommer att spela en nyckelroll i detta arbete!

Har du frågor så ta gärna en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co, tfn. 0470-70 56 30. Din ansökan behandlas konfidentiellt, inledningsvis även gentemot uppdragsgivaren. Du sänder den via länken nedan.

Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.