Hagblomgruppen har verksamhet inom traditionellt måleri och golv, industrimålning och glasmästeri. I koncernen med totalt 24 bolag ingår dessutom butiker och ett fastighetsbolag. Totalt har Hagblomgruppen cirka 450 årsanställda och omsätter ungefär 400 mkr, vilket gör verksamheten till en av de större i branschen. Moderbolaget, Hagblomgruppen AB, finns i Kalmar.

Dotterbolagen finns på cirka 30 orter i Sverige, med tyngdpunkt i de sydöstra delarna av landet. Varje bolag verkar under eget namn och är starkt förankrade på respektive marknad. Kunskapen om den lokala marknaden är en av Hagblomgruppens absoluta styrkor.

Hagblomgruppen har anor från 1920-talet och i Kalmar, där koncernen har sina rötter, är Hagbloms ett extra känt namn i branschen. Verksamheten startade som ett traditionellt byggnadsmåleri, men växte snart med industrimålning, färghandel, golv- och glasverksamhet samt fastighetsinnehav. Varje företag som införlivas i koncernen är etablerade på sina orter, har gott renommé och en sund verksamhet. För mer information se: http://www.hagbloms.se

Hagblomgruppen söker nu

 


VD / Koncernchef / CEO

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires both fluent Swedish and English in speech and writing.

Nuvarande VD/Koncernchef kommer att lämna verksamheten under 2019 och vi söker nu en drivande och affärsinriktad efterträdare.

En viktig förutsättning för att lyckas i arbetet är att du har erfarenhet från att leda entreprenadverksamhet och är en engagerande och affärsdriven ledare.

Vi befinner oss i början av rekryteringsprocessen och ytterligare information om tjänsten kommer inom kort. Har du frågor innan dess så ta gärna en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co, tfn. 0470-70 56 30.

Din ansökan behandlas konfidentiellt, inledningsvis även gentemot uppdragsgivaren. Du sänder den via länken nedan.

Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.