Gyptech är ett världsledande företag som utvecklar, konstruerar och bygger anläggningar för tillverkning av gipsskivor. Kunderna finns globalt och företaget levererar kompletta fabriker inklusive projektledning och idrifttagning. Gyptech har också en omfattande eftermarknadsaffär med tekniska tjänster, projektledningsresurser och komponenter till befintliga fabriker.

Gyptech har ca 200 medarbetare och verksamhet i Canada, Tyskland Sydamerika och Sverige. Huvudkontoret finns Burlington, nära Toronto i Canada och Gyptech AB är koncernens svenska verksamhet med kontor i Växjö. Gyptech AB har ca 20 medarbetare.

För mer information se: http://www.gyptech.se eller http://www.gypsomtechnologies.com

 


Corporate Controller

Redovisning – Controlling – Internationell verksamhet

If you are English speaking, please contact Mats Högström or Erik Svensson, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires both fluent Swedish and English in speech and writing.

Gyptech AB:s nuvarande Corporate Controller lämnar företaget med pension framöver och vi söker nu en engagerad och drivande efterträdare.

Du ingår i Gyptech-koncernens Global Finance Team och rapporterar linjemässigt till Gyptech AB:s VD och funktionellt till Gyptech:s Corporate VP Finance i Canada.

Du får det totala ansvaret för företagets ekonomiarbete innefattande allt från analyser till redovisning och bokslutsarbete. Du ansvarar också för all ekonomisk rapportering till koncernen. En viktig del av arbetet är också att stödja VD och projektteamen med ekonomiska underlag.

Vi tror att du har en ekonomiutbildning på högskolenivå och några års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete inkluderande erfarenhet från internationell verksamhet.

Din bakgrund är viktig, men framförallt är vi intresserade av dina personliga egenskaper. Vi värdesätter kombinationen noggrannhet och drivkraft och en väl utvecklad samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du trivs med att arbeta controllerinriktat, tänker affärsmässigt och har förmågan att självständigt driva olika utvecklingsprojekt.

Välkommen till en framgångsrik och växande internationell koncern. Du kommer att bli en viktig resurs för Gyptech:s fortsatta framgång!


Har du frågor är du välkommen att ta en första kontakt med Mats Högström eller Erik Svensson vid Högström & Co. Du når honom på tel. 0470 - 70 56 30. Din ansökan behandlas konfidentiellt, inledningsvis även gentemot uppdragsgivaren. Du sänder den via länken nedan.
Vänligen bifoga ansökningshandlingar på engelska.


Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.