VD/ CEO

Tillväxt – Lönsamhet – Försäljning

If you are English speaking, please contact Hansi Elmtoft, phone +46 470-70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

För uppdragsgivares räkning söker vi en affärsinriktad och drivande VD med fokus på försäljning med placering i östra Småland.

Vår kund, som har egen produktion inom träbranschen, är väl rustad för framtiden. Produktionen sker i egna lokaler med en välinvesterad och modern maskinpark. Uppdraget och utmaningen är att ta vid i denna lönsamma fas och fortsätta den påbörjade tillväxtresan, med ett stort engagemang och en stark vilja att göra skillnad. I rollen som VD förväntas man även att utveckla relationerna med befintliga kunder, samt hitta nya kunder.

För att passa in i rollen söker vi dig som har ledarerfarenhet samt kunskap inom produktion, med fokus på försäljning. Du har sedan tidigare erfarenhet av P/L-ansvar och är därmed van att balansera kostnader och intäkter. Vidare är du hands on, samtidigt som du har väl utvecklade ledaregenskaper då det är viktigt att få med medarbetarna i den platta organisationen. Utöver detta är du handlingskraftig, resultatorienterad och analytisk samt har förmågan att balansera ett strategiskt och operativt fokus, både på kort och lång sikt.

Du får ett stort ansvar med goda påverkansmöjligheter i ett framgångsrikt och ekonomiskt stabilt bolag med korta beslutsvägar.

Har du frågor är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Hansi Elmtoft vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 0470-70 56 30.

Eftersom vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, gärna redan idag! Din ansökan som behandlas konfidentiellt, inledningsvis även gentemot uppdragsgivaren, sänder du via länken nedan.

Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.