EvoBus - med varumärkena Mercedes-Benz, Setra, OMNIplus och BusStore är den ledande leverantören på den europeiska bussmarknaden. EvoBus fortsätter att arbeta med utveckling och är väl rustade för att möta framtiden. Som en del av Daimler Buses är EvoBus inte bara Europas största - utan även en av världens ledande busstillverkare. I Sverige omsatte EvoBus år 2017 ca. 1 miljard SEK med ca. 80 anställda. Huvudkontoret finns i Vetlanda. För mer information, se: http://www.evobus.se

 


Försäljningschef – Affärsområde Coach/ Sales Manager

Affärer – Utveckling

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires both fluent Swedish and English in speech and writing.

Nuvarande Försäljningschef – Coach går vidare till nya utmaningar och vi söker nu en engagerad och drivande efterträdare.

Du får ansvaret för att vidareutveckla EvoBus försäljningsstrategi i Sverige samt att genomföra denna tillsammans med dina medarbetare och samarbetspartners inom och utanför EvoBus Sverige. Inriktningen är fortsatt expansion och ytterligare förstärkt marknadsposition.

Vi tror att du har en utbildning på högskolenivå inom ekonomi eller teknik och ett antal års framgångsrik erfarenhet av kvalificerad försäljning i internationell miljö. Det är också viktigt med erfarenhet från försäljningsledning och att du är en god ledare.

Placering för tjänsten är huvudkontoret i Vetlanda och i och med att Daimler är ett globalt företag finns även ett stort internationellt samarbete där du i rollen får många kontaktytor inom koncernen. Du rapporterar direkt till VD och ingår i EvoBus Sveriges ledningsgrupp.

Du får en nyckelroll i den svenska verksamheten inom en stor internationell koncern och arbetar med några av marknadens starkaste varumärken.

Har du frågor är du välkommen att ta en första kontakt med Mats Högström vid Högström & Co. Du når honom på tel. 0470 - 70 56 30. Din ansökan behandlas konfidentiellt, inledningsvis även gentemot uppdragsgivaren. Du sänder den via länken nedan.

Vänligen bifoga ansökningshandlingar på engelska.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.