Hilding Anders är den ledande sängtillverkaren i Europa och Asien och har sitt huvudkontor i Malmö. Företaget grundades 1939 och finns idag i 19 länder på 25 platser med sammanlagt ca 9 500 anställda. Under 2016 hade Hilding Anders en omsättning på 872 miljoner euro med försäljning i sammanlagt 65 länder. Hilding Anders Sweden är idag Sveriges största sängtillverkare med verksamhet i Rydaholm, Hästveda och Lysekil med ca 230 anställda och en omsättning på drygt 800 MSEK. Produktionen i Hästveda stängs inom kort och en flytt till Rydaholm pågår.
Läs gärna mer på http://www.hildinganders.com

 


Procurement Specialist

Utveckling/förbättring - Tillväxt

If you are English speaking, please contact Hansi Elmtoft or Elin Runbert, phone +46 470-70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Vi söker dig som med hängivenhet vill ta ansvar för att säkerställa tillgängligheten på material, i syfte att säkra hög leveranssäkerhet till våra kunder samt effektivitet i produktionen.

Hilding Anders har en växande verksamhet och är ledande i sin bransch i Sverige.

I rollen ingår att ta fram en anskaffningsstrategi för att förbättra och säkerställa leveranser inom utsatt tid (interna och externa leverantörer från Sverige och Europa), samt att reducera kapitalbindningen av såväl råvarumaterial som slutprodukter, detta i nära samarbete med planeringschefen. Arbetet består också i att operativt avropa optimerade kvantiteter som du är med och tar fram.

Ett arbete pågår med att effektivisera arbetsprocesser. Du kommer att ha en viktig del i detta framöver då det kommer vara ett fortsatt pågående arbete där en del av arbetet sker i projektform.

Din arbetsplats är i Rydaholm och du rapporterar till Planeringschefen och ingår i ett mindre team. Periodvis kommer du även att arbeta med produktionsplanering.

Vi söker dig som i första hand har en högskoleutbildning samt några års erfarenhet från inköp och/eller produktionsplanering. Vidare är du van att arbeta i ett affärssystem, gärna Movex, samt har goda excelkunskaper. Som person är du jordnära, handlingskraftig och gillar att arbeta med ständiga förbättringar samt är van att arbeta processorienterat. Du är ansvarstagande, stabil och arbetar strukturerat.

Du får en viktig roll i en växande verksamhet där dina insatser får stor betydelse för verksamhetens fortsatta utveckling.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Hansi Elmtoft eller Elin Runbert vid Högström & Co. Du når dem via telefon 0470-70 56 30. Eftersom vi arbetar med löpande urval så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, dock allra senast den 8 juni. Din ansökan sänder du via länken nedan.

Välkommen!