Ballingslöv AB är en av de största aktörerna i Skandinavien inom köks-, badrums- och förvaringslösningar. Av Ballingslövs totala försäljning härrör huvuddelen från den svenska marknaden. Varumärket Ballingslöv har en stark position och är känt för sin höga kvalitet och finish, sin goda design och för att erbjuda ett av marknadens mest flexibla sortiment.

God marknadstäckning nås genom försäljning via mer än 200 återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark. Försäljningen till konsumentmarknaden sker framför allt via partners inom byggmaterialhandeln samt profilerade fristående köksbutiker. Därutöver sker försäljning direkt till hustillverkare och projektmarknaden.

På den norska marknaden säljs produkterna under varumärket Drømmekjøkkenet. Drømmekjøkkenet har en stark position på den norska marknaden med exklusivt varumärke och ett brett sortiment. Försäljningen sker främst via köksbutiker.

Ballingslöv AB har huvudkontor och produktion i Ballingslöv, strax utanför Hässleholm. http://www.ballingslov.se

 


Supply Chain Manager

Ledning - Produktion - Expansion

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470-70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Ballingslöv expanderar starkt och söker nu en engagerad och drivande Supply Chain Manager som vill fortsätta att driva utvecklingen av försörjningskedjan från leverantör via produktion till slutkund.

Ballingslöv arbetar med ett brett produktsortiment där framgången är starkt beroende av både funktionalitet och design. En stor del av utmaningen är därför att skapa ett effektivt produktflöde i en verksamhet där all produktion är kundorderstyrd och varje order är unik.

Du får ansvar för hela försörjningskedjan inklusive inköp, produktion och transporter med totalt ca 350 medarbetare. Tyngdpunkten i arbetet kommer att vara att tillsammans med dina medarbetare utveckla vår produktion för att säkerställa leveransprecision och kvalitet. Ledstjärnan är World Class Manufacturing.

Vi söker dig som har god erfarenhet från ledning och utveckling av modern produktion, inklusive god kunskap inom olika LEAN-tekniker. Vi tror att du har en utbildningsbakgrund på högskolenivå och är en god och engagerad ledare. Det är också viktigt att du har förståelse för helheten i ett företag och kan kombinera strategiskt tänkande med ett operativt intresse. Du rapporterar direkt till VD och ingår i Ballingslövs ledningsgrupp.

Vi erbjuder en tjänst i ett lönsamt och expansivt företag där din insats blir en viktig del av Ballingslövs fortsatta framgång. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom via telefon 0470-70 56 30.

Välkommen med din intresseanmälan som hanteras konfidentiellt, inledningsvis även gentemot uppdragsgivaren. Du sänder den via länken nedan.Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.