Svensk Fastighetsförmedling har ca 1200 medarbetare och 223 BoButiker över hela landet och vi förmedlar årligen omkring 30 000 bostäder, nyproduktionsprojekt, skogs- och lantbruksfastigheter samt kommersiella rörelser till ett värde av omkring 60 miljarder kronor. Inom Svensk Fastighetsförmedling i Sydost så har vi 26 lokala butiker från Oskarshamn till Ystad. Vi är totalt ca 80 medarbetare och omsätter ca 75 MSEK. Vi söker nu en affärsinriktad HR chef.

 


HR-chef och ledare med starkt affärsintresse / HR Manager

If you are English speaking, please contact Håkan Cöster, phone +46 480 422 650 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Vi söker dig som är intresserad av affärer och vill vara med och ytterligare bygga upp HR arbetet i vårt företag.

I rollen ansvarar du för att ta fram policys och riktlinjer och sedan förankra dem ute i organisationen. Du arbetar med att utveckla rekryteringsprocessen, anställningsformer, övergripande personaladministration, företagshälsovård m.m. Som HR-chef i vårt företag leder du HR arbetet på kort och lång sikt. Detta innebär såväl att leda och utveckla arbetsmetoder och processer som att långsiktigt säkerställa den samlade kompetensen. Vi kommer att fortsätta att växa och en viktig uppgift är strategiskt HR-arbete kopplat till vårt totala kompetensbehov på några års sikt.

Rollen som HR chef är delvis ny och du kommer därför få en möjlighet att själv forma tjänsten. Du ska ha en utbildning inom HR-området på högskolenivå och bred erfarenhet från verksamhet med kvalificerat HR-arbete - helst inom företag med fokus på marknad/försäljning. Då vi har en stor geografisk spridning på vår verksamhet är det viktigt med en frekvent närvaro ute i organisationen för att stärka de olika teamens lokala arbete.

Vi söker dig med goda ledaregenskaper som drivs av att få vara med och driva utveckling och skapa resultat. För att lyckas i arbetet krävs god förmåga att kommunicera och arbeta strukturerat då det är en komplex verksamhet med stark entreprenörsanda.

HR-chefen ingår i vår ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Vi finns på 26 olika platser i södra Sverige så det innebär att du är intresserad av att ha ett rörligt arbete. Placeringsort i sydöstra Sverige.

Vi erbjuder dig ett arbete i ett växande och lönsamt företag där din insats är av stor betydelse för den fortsatta framgången!

Intresserad?

Har du frågor så ta gärna en första kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co. Du når honom via 0480–422 650. Din ansökan, som behandlas konfidentiellt, sänder du via länken nedan.

Sista ansökningsdag är den 11 maj och urval sker löpande.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.