Skanska är ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag, fokuserat på
utvalda hemmamarknader i Norden, Europa och USA. Med stöd av globala trender i
urbanisering och demografi samt genom att gå i spetsen för hållbarhet, erbjuder Skanska
konkurrenskraftiga lösningar i enkla såväl som de mest komplexa uppdragen, vilket
hjälper både kunder och samhället att skapa en hållbar framtid. Koncernen har cirka 40 000 medarbetare. Koncernens omsättning år 2017 uppgick till 161 miljarder kronor. För mer information se: http://www.skanska.se

 


Distriktschef Hus Kronoberg / District Manager

Affärer – Ledning

If you are English speaking, please contact Rosanna Rimertz, phone +46 707 72 12 57 or Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Distrikt Hus Kronoberg som har en stark position på marknaden och bl.a. uppför Växjös nya Stadshus och station söker nu en affärsinriktad och drivande distriktschef.

Som distriktschef har du resultatansvar för distriktet med ett 50-tal medarbetare plus samarbetspartners och underentreprenörer. Du rapporterar till regionchefen för region Sydost och ingår i regionens ledningsgrupp.

Din övergripande uppgift blir att leda distriktet mot uppsatta mål i enlighet med Skanska Sveriges värderingar och arbetssätt. Stort fokus i ditt arbete blir på ett motiverande och gott ledarskap samt att leda distriktets försäljningsarbete och att skapa olika affärsupplägg.

Vi tror att du har en utbildning på högskolenivå samt flerårig erfarenhet från affärer och ledning av viss storlek inom bygg, fastighet eller installation.

Din erfarenhetsbakgrund är viktig, men vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är affärsinriktad och har förmåga att skapa och fördjupa relationer med kunder och samarbetspartners inom och utanför Skanska. Det är också viktigt att du är en trygg och tydlig ledare som har god förmåga att motivera och entusiasmera dina medarbetare.

Vi erbjuder ett arbete i ett ledande byggföretag där din insats blir viktig för samhällsbygget. För rätt person erbjuder Skanska mycket stora möjligheter till personlig och professionell utveckling!

Har du frågor så ta gärna en konfidentiell kontakt med Rosanna Rimertz, tfn 0707-72 12 57 eller Mats Högström, tfn 0470-70 56 30 vid Högström & Co Management AB. Eftersom vi arbetar med löpande urval så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan som behandlas konfidentiellt även gentemot uppdragsgivaren sänder du via länken nedan.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.