Trivselhus som är en del av Södra-koncernen är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Korsberga på det småländska höglandet. Det är ifrån det här vackra, men ibland karga landskapet man hämtar sin syn på vad som är äkta, hållbar och gedigen kvalitet. Det småländska hantverket innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Trivselhus erbjuder stöd och guidning från de första mötena till inflyttning. Under hela färden finns experterna till hands för att lyssna, lära känna och föreslå skräddarsydda lösningar. Slutmålet för den gemensamma resan är ett nytt hus. Ett livsverk.

Med omsorg om kvalitet i varje detalj tillsammans med stilsäker design levereras husen på totalentreprenad. Tillverkning i den småländska fabriken för effektivt montage på byggplats. Trivselhus har cirka 320 anställda och uppförde 2017 ca 600 bostäder. Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome. Läs gärna mer på http://www.trivselhus.se

På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 500 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Trivselhus söker nu en engagerad och drivande Ekonomichef

 


Ekonomichef / CFO

Ledning – Utveckling

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Ekonomiavdelningen inom Trivselhus svarar för allt ekonomiarbete ”från ax till limpa” och förväntas bidra till företagets utveckling genom utveckling av ekonomiprocesserna inom såväl Trivselhus som på koncernnivå inom Södra.

Ett särskilt viktigt område är att fortsätta att aktivt driva analysarbete och att ta fram KPI: er och rapporter för effektiv lönsamhetsuppföljning- och styrning. Ekonomiavdelningen inkluderar företagets HR-funktion och har idag 7 medarbetare.

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning på högskolenivå och flerårig erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete, gärna inom investeringsintensiv bransch. Det är viktigt att du har god förståelse för affärsmässiga frågeställningar och vana från att arbeta aktivt med ekonomistyrning.

Som person bör du vara en god ledare med intresse för och förmåga att utveckla medarbetare och grupp. Du ingår i Trivselhus ledningsgrupp, där du förväntas bidra till att företagets affärsverksamhet växer med lönsamhet.

Vi erbjuder ett arbete i ett ledande företag i sin bransch som har en stark och långsiktig ägare. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling!

Har du frågor så ta gärna en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 0470-70 56 30. Eftersom vi arbetar med löpande urval så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan som behandlas konfidentiellt även gentemot uppdragsgivaren sänder du via länken nedan.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.