Från starten 2003 har Högström & Co etablerat sig som ett av södra Sveriges ledande företag inom Executive Search. Genom att vara en aktiv partner med djup insikt om kundernas verksamhet och bransch, hittar vi de kandidater som skapar resultat och utvecklar kundernas konkurrenskraft. Tack vare en väl utarbetad metodik och välutbildade konsulter med egen erfarenhet av ledning/affärer hittar vi rätt ledare.
Högström & Co har kontor i Växjö, Kalmar, Karlskrona, Malmö och Stockholm. För mer information se: http://www.hogstrom-co.se


Vi söker till vårt Växjökontor:

 


Affärsinriktad Konsult / Business Minded Consultant

Försäljning - Projektledning - Rådgivning

If you are English speaking, please contact Elin Runbert or Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Vill du bli en nyckelspelare i Högström & Co:s fortsatta framgång?

Högström & Co:s fokus är att vi ska agera som en aktiv rådgivare åt våra kunder för att stärka deras effektivitet och konkurrenskraft. Det innebär att vi har en annan syn på rekrytering än vad de flesta andra aktörer på marknaden har. För oss är en rekrytering en affärsmässig fråga där det handlar om att skapa en stabil grund för kundens långsiktiga konkurrenskraft och tillväxt.

Detta fokus har lett till att vi idag till största delen arbetar med VD-rekryteringar/ rekrytering till ledningsgrupper och har ägare, styrelse eller VD som uppdragsgivare.

Som konsult genomför du självständigt konsultinsatser inom främst Executive Search och agerar projektledare. Varje uppdrag bygger på en analys och aktiv rådgivning till kunden baserat på kundens nuvarande marknadssituation och framtida målsättningar.

Du arbetar i nära samarbete med researchers och affärsstödskollegor inom Högström & Co och i internationella uppdrag tillsammans med etablerade samarbetspartners runt om i världen.

En särskilt viktig del av arbetet är försäljning och genom att du som konsult har ett genuint intresse för kundens affärsmässiga framgång bygger du och fördjupar befintliga och nya affärsmässiga relationer.

Vi söker dig som har utbildning på akademisk nivå och har några års erfarenhet från ledning/försäljning inom affärsdrivande verksamhet. För att lyckas är det viktigt att du har kunskaper om och intresse för svenskt näringsliv. Har du ett nätverk i Sydostregionen så är det en fördel.

Det är viktigt att du är affärsdriven och har uthållighet samt har en förmåga att skapa och fördjupa relationer med kunder och olika samarbetspartners och är trygg i att självständigt driva projekt.

Du får en omfattande intern utbildning och introduktion och rätt person ser vi som en del av Högström & Co:s framtida ledningsteam. Eftersom våra kunder är geografiskt spridda ingår en del resor i arbetet, främst i Sydostregionen.

Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i ett av södra Sveriges ledande företag inom Executive Search. Inom Högström & Co har vi korta beslutsvägar och du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och företagets fortsatta framgång!

Har du frågor så ta gärna en första kontakt med Elin Runbert eller Mats Högström vid Högström & Co. Du når dem via tfn: 0470-70 56 30.

Din ansökan sänder du så snart som möjligt via länken nedan. Urval sker löpande.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.