BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer med fullservice för såväl små som stora företag. Med sina drygt 650 anställda erbjuder man tjänster inom revision, skatte- och affärsrådgivning. Under de senaste nio åren har BDO varit topp 3 i SKI:s kundnöjdhetsmätningar och inte mindre än sju gånger har företaget rankats som nummer 1. BDO ingår i en internationell koncern, BDO International, vilken är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 67 000 medarbetare i ca 160 länder. Läs gärna mer på http://www.bdo.se

BDO Jönköping söker nu en kontorschef

 


Kontorschef / Office Manager

Rådgivning – Utveckling - Affärer

If you are English speaking, please contact Håkan Cöster, phone +46 470 70 56 30 for further information. However we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.


BDO i Jönköping expanderar och söker en kontorschef som ska bidra till att verksamheten utvecklas vidare och att BDO även fortsättningsvis har Sveriges mest nöjda kunder. Kunderna efterfrågar rådgivning utifrån ett helhetsperspektiv vilket leder till att BDO nu ytterligare vill stärka organisationen.

En av dina viktigaste uppgifter blir att leda och utveckla kontorets verksamhet med fokus på små- och medelstora företagskunder. Under din ledning ska BDO i Jönköping erbjuda kunderna högklassig och skräddarsydd rådgivning inom revision, skatt och företagsservice. Genom att fortsätta utveckla dina medarbetare ska du med din kompetens kunna bidra till att öka befintliga kunders engagemang men även aktivt delta i arbetet med nykundsbearbetning. Som kontorschef är du också BDO´s ansikte utåt och i rollen förväntas du ytterligare stärka den lokala närvaron i näringslivet.

BDO är uppdelat i fyra regioner där Jönköpingskontoret tillhör region Väst tillsammans med Kalmar, Borås, Göteborg, Kungsbacka, Stenungssund, Tanumshede och Strömstad. Jönköpingskontoret har 33 medarbetare. Verksamheten är uppdelad i två arbetsgrupper, revision och företagsservice (redovisning), med ungefär lika många medarbetare inom vardera områden. Kundbasen består av ca 1000 företag från det lilla enmansföretaget till större koncerner. Strategin med att fokusera på ägarledda bolag har varit mycket framgångsrik. Som kontorschef på BDO i Jönköping kommer du att samarbeta med övriga kollegor inom regionen. Du har ett helhetsansvar för kontorets lönsamhet och att driva och utveckla dess verksamhet.

Vi vill att du har en civilekonomexamen eller motsvarande med inriktning mot redovisning och finansiering. Vi tror också att du har arbetat i branschen under ett antal år. Vi förutsätter att du har ledarerfarenhet och att du trivs i rollen att utveckla medarbetarna.

Din arbetsplats är i Jönköping och du rapporterar till Regionchef Väst. Du kommer få en nyckelroll i en växande verksamhet där dina insatser får stor betydelse för den fortsatta utvecklingen.

Har du frågor så ta gärna en första kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co. Du når honom via telefon 0470-70 56 30. Din ansökan, som behandlas konfidentiellt, sänder du via länken nedan. Urval sker löpande.

Välkommen!


Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. Har sista ansökningsdag passerat och du är intresserad av tjänsten, vänligen kontakta oss.