Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi har också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen.

Oskarshamns kommun har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. För mer information se http://www.oskarshamn.se

 


HR - chef / HR Manager

If you are English speaking, please contact Lalle Zlatanovski phone +46 470 70 56 30 for further information. However we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Oskarshamns kommun fortsätter att utveckla sin position som en attraktiv arbetsgivare. I din roll som HR-chef driver du såväl det strategiska utvecklingsarbetet som det operativa personalarbetet i linje med kommunens vision och mål. Rollen är bred och du arbetar i ett nära samarbete med kommunens ledningsgrupp. Du leder personalavdelningen med 19 medarbetare. Tillsammans med dina medarbetare stöttar du organisationen gällande kompetens- och ledarutveckling, rekrytering, internkommunikation, fackligt samarbete, rehabilitering och övriga personalärenden.

Prioriterade områden under de närmaste åren är rekrytering, kompetensförsörjning, arbetsgivarpolicy, ledarskap och medarbetarskap. Kvaliteten på personaladministrationen i kommunen ska fortsätta att utvecklas och arbetet med att vidareutveckla vårt PA-system fortsätter, liksom att utveckla och förnya policys och processer. Du är intresserad av att initiera och driva olika personalutvecklingsprojekt inom kommunen.

Som ledare är du en förebild som motiverar och stimulerar medarbetare att arbeta och verka enligt kommunens värdegrund. Du utövar ett coachande ledarskap och utgör ett aktivt stöd till kommunens chefer.

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen, alternativt att via arbete skaffat dig motsvarande kunskap. Du har flerårig erfarenhet från kvalificerat HR-arbete inom chefs- och medarbetarstöd, organisationsutveckling, kompetensförsörjning och förändringsarbete, gärna från en större och komplex organisation. Du har hög kunskap inom svensk arbetsrätt och relevanta regelverk.

Du är en lyhörd, tydlig och skicklig kommunikatör både skriftligt och muntligt. Du har lätt för att samarbeta med och utveckla kontakter samt relationer med människor på alla nivåer. Uppdraget ställer också krav på integritet, pondus och handlingskraft.

Vi erbjuder Dig en spännande utmaning i en verksamhet under ständig utveckling.

Har du frågor så ta gärna en första kontakt med Lalle Zlatanovski vid Högström & Co. Du når honom via 0470-70 56 30. Din ansökan sänder du via länken nedan.

Sista ansökningsdag är den 20 oktober men urval sker löpande.

Välkommen!

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. Har sista ansökningsdag passerat och du är intresserad av tjänsten, vänligen kontakta oss.