DLW Flooring GmbH är en av Europas ledande tillverkare av golvbeläggningar med ett världsomspännande nät av säljkontor över hela världen. DLW har i mer än 130 år stått för innovativa kvalitetsprodukter inom golvsektorn med ”Made in Germany” som kännemärke. DLW omsätter ca 150 MEuro och har totalt ca 750 medarbetare. DLW är ett välkänt varumärke inom golvbranschen och produkterna säljs och marknadsförs i huvudsak via det föreskrivande ledet, till entreprenörer och beställare.

 


Country Manager Sweden

Ledarskap – Utveckling – Affärer

If you are English speaking, please contact Håkan Cöster, phone +46 470 70 56 30 for further information. However we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

DLW satsar nu på att förstärka försäljningsorganisationen i Sverige. Vi söker därför en drivande Country Manager som lockas av kombinationen av att leda ett säljteam och att göra affärer.

Som Country Manager blir du ytterst ansvarig för att bygga upp och utveckla säljorganisationen i Sverige. Du fokuserar på att bygga långsiktiga relationer dels med entreprenadkunder och dels med byggföretag samt det föreskrivande ledet. Arbetet innebär att självständigt och strukturerat bearbeta marknaden och potentiella kunder. Då mycket handlar om att identifiera kundens behov och att sälja in kompletta lösningar så krävs det att du har en god kunskap om byggbranschen kombinerat med ett genuint affärsintresse.

Vi vill att du har en bred byggteknisk förståelse och någon form av ingenjörsutbildning gärna kombinerat med en ekonomisk utbildning. Vi vill även att du har flera års erfarenhet från kvalificerat försäljningsarbete B2B med teknikinnehåll. Du bör ha en gedigen erfarenhet från byggbranschen. Du har arbetat som ledare med eget budgetansvar och du får gärna ha varit med och byggt upp en organisation från grunden. För denna tjänst krävs också goda kunskaper i engelska då det är mycket internationella kontakter.

Du utgår från vårt säljkontor i Stockholm alternativt från ett hemmakontor i Södra Sverige och rapporterar till Regiondirektören för Norden som är placerad i Danmark.

Välkommen till ett välrenommerat företag där du får en nyckelroll att bygga upp en ny organisation.

Har du frågor så ta gärna en första kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co. Du når honom via 0470 70 56 30. Din ansökan, som behandlas konfidentiellt, sänder du via länken nedan.

Sista ansökningsdag är den 20 oktober men urval sker löpande.

Välkommen!

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. Har sista ansökningsdag passerat och du är intresserad av tjänsten, vänligen kontakta oss.