Växjöbostäder är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö och ett av de 20 största allmännyttiga bostadsbolagen i Sverige. Vi erbjuder ett varierat utbud av bostäder i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Totalt har vi ca 8 900 lägenheter, varav 1 900 studentlägenheter och ca 42 000 kvm lokaler. Läs mer på http://www.vaxjobostader.se

 


Personalchef / HR Manager

If you are English speaking, please contact Lalle Zlatanovski, phone +46 470 70 56 30 for further information. However we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Vi står inför spännande utmaningar och söker dig som utifrån rollen som personalchef vill vara med och driva utvecklingen av Växjöbostäder AB.

Din roll blir att strategisk och operativt vidareutveckla vårt personalarbete. Du har ansvar för de traditionella uppgifterna inom området och förväntas också utveckla och implementera policys, riktlinjer och processer inom personalområdet. Särskilt fokus kommer du att lägga på kompetens- och utvecklingsfrågor, chefs- och medarbetarstöd samt employer branding. Som personalchef förväntas du stödja ledningsgruppen och övriga chefer för att nå målen för verksamheten, du är förebild och motiverar och stimulerar medarbetare och kollegor att arbeta och verka enligt företagets värdegrund och värderingar.

Som personalchef är du vår expert inom det arbetsrättsliga området, du samverkar med de fackliga organisationerna och stödjer cheferna. I ledningsgruppen för du in personalfrågorna i det strategiska arbetet. Du har budget- och personalansvar för ytterligare en medarbetare inom avdelningen, ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och flerårig erfarenhet från arbete med liknande uppgifter som ovan. Vi vill också att du har erfarenhet från arbete med chefs- och medarbetarstöd, kompetensutveckling och kompetensförsörjning, organisationsutveckling och/eller förändringsarbete. Som person har du en positiv grundsyn, analytisk förmåga, helhetsperspektiv och du har lätt för att utveckla kontakter och relationer med människor på alla nivåer. Uppdraget ställer också krav på integritet, pondus och handlingskraft.

Vi erbjuder dig en roll i en spännande utvecklingsfas där ditt arbete kommer ha stor inverkan på företagets fortsatta utveckling!

Har du frågor så ta gärna en första konfidentiell kontakt med Lalle Zlatanovski vid Högström & Co som vi samarbetar med i denna rekrytering. Du når honom via telefon 0470-70 56 30. Din intresseanmälan sänder du senast den 15 september via länken nedan. Urval sker löpande.

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Välkommen!