AL-KO KOBER grundades år 1931 av Alois Kober i en liten smedja i sydtyska Großkötz vid Günzburg. Med verksamhet på 45 orter och runt 4 000 medarbetare räknas företaget till en av världens ledande leverantörer inom områdena fordonsteknik, trädgårdsmaskiner och luftteknik. Familjeföretaget är nu inne på tredje generationen och styrs fortfarande efter grundarens filosofi, nämligen att alltid sträva efter kvalitet, innovationsanda och genomtänkta funktioner i kombination med tidsenlig design, komfort och tillförlitlighet.

Inom trädgårdsmaskiner, affärsområde Gardentech, utvecklar och producerar AL-KO sedan mer än 40 år innovativa trädgårdsmaskiner för olika behov och användningsområden. För mer information se: http://www.al-ko.com/se

 


Distriktschef / Sales Executive / KAM

Affärer och Expansion!

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Idag består AL-KO:s skandinaviska verksamhet av ett litet och engagerat team med kontor i Brønderslev, Danmark. I ryggen finns en stor internationell koncern med starka resurser. AL-KO satsar nu för en stark tillväxt inom affärsområdet Gardentech i Sverige och förstärker organisationen med en engagerad och drivande distriktschef/KAM.

Ditt distrikt kommer att vara mellan- och norra Sverige och försäljningen sker via ÅF, DIY samt e-handel. Du kommer att arbeta med AL-KO:s hela sortiment inom affärsområdet och den viktigaste arbetsuppgiften är att utveckla relationerna med ÅF, lokala nyckelkunder samt DIY-butiker.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta självständigt med försäljning BTB, gärna med erfarenhet från branschen. Som person är du resultatinriktad med en förmåga att bygga upp och fördjupa goda kundrelationer. Du blir en viktig rådgivare till våra kunder både vad gäller AL-KO:s produkter och hur kunderna kan utveckla sina säljprocesser och affärer.

AL-KO i Skandinavien är idag en liten och entreprenöriell organisation med en stark internationell koncern i ryggen. Du blir en viktig medarbetare i den spännande tillväxtresa vi står inför i Sverige. För rätt person finns stora möjligheter till personlig och professionell utveckling!

Intresserad?
Kontakta gärna Mats Högström vid Högström & Co Management AB, som vi samarbetar med. Du når honom via telefon 0470-70 56 30.

Din ansökan, som behandlas konfidentiellt, även gentemot AL-KO sänder du snarast via länken nedan.


Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. Har sista ansökningsdag passerat och du är intresserad av tjänsten, vänligen kontakta oss.