Vill du vara med och göra skillnad hos Sveriges ledande driftentreprenör? Svevia satsar ambitiöst mot nya mål och söker nu en Arbetschef till Malmö som antar utmaningen att utveckla Svevia och Division Drift till att bli nummer ett i Norden. Svevia är specialist på vägar och infrastruktur, från konstruktion till färdig väg. Det kan handla om motorleder, broar, stadsgator eller privata vägar. Vi utför även markarbeten inför nybyggnad av industrier och bostadsområden. Omsättningen i bolaget är ca 7 100 MSEK och vi har ca 2000 medarbetare. Division Drift prioriterar trygga och säkra vägar i Sverige, nöjda kunder och utmanande vardag för våra medarbetare. Vill du bli en del av oss? Dela väg med oss - i rollen som Arbetschef i Malmö.

 


Arbetschef

If you are English speaking, please contact Håkan Cöster, phone +46 40 6354101 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Vill du arbeta strategiskt med att utveckla vår verksamhet i Skåne? Som Arbetschef i Malmö har du alla möjligheter att påverka. Med en omsättning på ca 240 MSEK och ca 70 medarbetare vägleder du medarbetare mot uppsatta mål i bolaget. Du driver det löpande arbetet via platscheferna med strategier och affärsplan som bakgrund. Tjänsten innebär många kontakter både internt och externt med kollegor i branschen. En mycket viktig del i Arbetschefens arbetsuppgifter är att stärka teamkänslan inom organisationen. Vi vill att du genom ett stödjande ledarskap utvecklar vår företagskultur. I det arbetet är den interna kommunikationen av stor vikt samt tydligheten i ledarskapet. Som Arbetschef blir du delaktig i divisionens ledningsarbete för att långsiktigt arbeta med Svevias tillväxt.

Du har din bakgrund från projektstyrda organisationer och trivs med snabba beslutsvägar. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning alternativt annan yrkeserfarenhet som kan krävas för att axla rollen. Men framförallt vill vi att du har ett starkt intresse för ledarskapsfrågor och har en gedigen erfarenhet från detta. Du får gärna ha arbetat med olika förändringsprojekt under din karriär. Du ska också ha erfarenhet av eget budgetansvar, vana från offentliga upphandlingar och viss kunskap om entreprenadjuridik.

Utöver din tekniska kompetens ser vi gärna att du har ett affärsintresse och att du tycker om att arbeta med ledarfrågor i en geografiskt spridd organisation. Då vi arbetar med många projekt samtidigt förutsätter vi att du är van vid att arbeta med olika stödsystem för att driva projekten enligt plan.

Välkommen till ett företag där du får en nyckelroll i att fortsätta bygga en stark Svevia kultur.

Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Genom att samspela får vi nya kundinsikter, blir mer effektiva och affärsmässiga. Hos oss har du även stora utvecklingsmöjligheter och får som anställd tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig garanterat en utmanande vardag där du kan göra skillnad och få igenom dina idéer! Har du rätt kompetens ger vi dig stor frihetsgrad. Då är det lika lätt att få ansvar som att ge. Genom att ta ansvar kan du lägga grunden för en snabbare karriär. Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral.

Intresserad?
Har du frågor så ta gärna en första kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co. Du når honom via 040-6354101. Din ansökan, som behandlas konfidentiellt, sänder du via länken nedan.

Sista ansökningsdag är den 14 augusti och urval sker löpande.

Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. Har sista ansökningsdag passerat och du är intresserad av tjänsten, vänligen kontakta oss.