Hos oss på Oskarshamns Kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi har också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen.

Oskarshamns kommun har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. För mer information se http://www.oskarshamn.se

 


Förvaltningschef Bildningsförvaltningen

If you are English speaking, please contact Lalle Zlatanovski or Håkan Cöster phone +46 470 70 56 30 for further information. However we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Bildningsförvaltningens vision är ”Ett gott liv” för våra kommuninvånare. Förvaltningens verksamheter ska möjliggöra ett aktivt medborgarskap, främja en god folkhälsa och bidra till det livslånga lärandet.

Som förvaltningschef har du det övergripande ansvaret för förskola, grundskola, gymnasium, fritidskontoret, kulturkontoret, elevhälsan och administration. I ett nära samarbete med verksamhetscheferna får du möjlighet att påverka och utveckla kommunens största verksamhetsområde med cirka 1 100 anställda.

Som ledare trivs du i rollen som coach och drivs av att ständigt utveckla både kollegor och verksamheten. Genom analys, planering, styrning och uppföljning bidrar du till att förvaltningen når målen. Du har en helhetssyn och ansvarar för att förvaltningens totala ekonomi är i balans.

Som förvaltningschef sitter du med i verksamhetsledningen som leds av kommundirektören, där du förväntas bidra med engagemang, intresse och expertkunskap. Bildningsförvaltningen fyller en viktig samhällsfunktion och det är viktigt att du kan föra en tydlig och synlig kommunikation både internt och externt.

Vi söker dig som har en relevant och lämplig akademisk bakgrund kopplat till förvaltningens verksamhetsområden. Vi vill att du har flera års erfarenhet av att arbeta som chef med eget budget- och personalansvar i en större verksamhet, gärna från offentlig sektor med myndighetsutövning. Vidare ser vi att du har erfarenhet från pedagogisk verksamhet.

Vi erbjuder dig ett mycket stimulerande arbete med möjligheter att forma utvecklingen inom Bildningsförvaltningen.

Har du frågor så ta gärna en första kontakt med Lalle Zlatanovski eller Håkan Cöstervid Högström & Co. Du når dem via 0470-70 56 30. Din ansökan sänder du via länken nedan.


Urval sker löpande.


Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. Har sista ansökningsdag passerat och du är intresserad av tjänsten, vänligen kontakta oss.