Vår uppdragsgivare är en ledande koncern i Sverige inom sin bransch och omsätter strax över en miljard SEK med ca 700 anställda.
I koncernen ingår ett tiotal rörelsedrivande bolag och verksamheten bedrivs främst i södra Sverige.

 


Ekonomichef / CFO

Ekonomistyrning – Digital utveckling

If you are English speaking, please contact Rosanna Rimertz, phone +46 70 772 12 57 or Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Nuvarande Ekonomichef/CFO kommer att lämna verksamheten framöver och vi söker nu en engagerad och drivande efterträdare.

Som medlem i koncernledningen kommer du att spela en nyckelroll i styrningen och utvecklingen av koncernens verksamhet. I rollen ingår personalansvar och att aktivt arbeta med koncernens redovisning. Särskilt fokus ligger på effektivisering och lönsamhetsförbättring i en bransch där den pågående digitala transformeringen har stort genomslag.

Vi tror att du har en civilekonomexamen med god insikt i koncernredovisning och flerårig erfarenhet från företagsledning i verksamhet med betydande volym. Vi förväntar oss att du kan kombinera gott ledarskap och pedagogisk förmåga med resultatinriktning och drivkraft.

Du kommer att spela en nyckelroll i en ledande verksamhet där fokus ligger på förändring och utveckling! Placering är i södra Sverige och du rapporterar till koncernens VD.

Har du frågor så ta gärna en första konfidentiell kontakt med Rosanna Rimertz, tfn +46 70 772 12 57 eller Mats Högström, tfn 0470-70 56 30, vid Högström & Co.

Din ansökan som behandlas konfidentiellt även gentemot uppdragsgivaren sänder du så snart som möjligt via länken nedan.

Urval sker löpande.


Välkommen!Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. Har sista ansökningsdag passerat och du är intresserad av tjänsten, vänligen kontakta oss.